Kontakt:
     VipTek doo Stara Pazova
    Svetozara Markovića 19
    Tel/Fax: +381 (0)22 363 468
    Office@viptek.rs Elektronika Konsalting Informatika Protiv provalni
i požarni sistemi Telekomunikacija ideo nadzor
V
Video nadzor Informatika Provala i Požar Telekomunikacija Elektronika Konsalting

Sistemi za evidenciju radnog vremena

SC103

Predstavljaju kompaktne čitače proximity kartica i/ili privezaka, tzv. elektronskih ključića koji poseduju veliku memoriju i karakteriše ih povoljna cena. Sa softverom za evidenciju radnog vremena mogu se koristiti u jednoj LAN mreži i to za neograničen broj ulaza.

S880

Terminali tipa S880 (bezkontaktni) predstavljaju brze i kompaktne čitače proximity kartica i/ili privezaka, tzv. elektronskih ključića koji poseduju veliku memoriju i karakteriše ih povoljna cena. Sa softverom za evidenciju radnog vremena mogu se koristiti u jednoj LAN mreži. Uređaji poseduju integrisanu kameru koja pravi snapshoot osobe u trenutku čekiranja.

iGuard

Terminali tipa iGuard (bezkontaktni) predstavljaju mrežne čitače proximity kartica i/ili privezaka, tzv. elektronskih ključića namenjenih unutrašnjoj montaži. Karakteriše ih sposobnost rada u master/slave režimu gde se svi podaci o događajima nalaze u master jedinici, kao i pristup preko interneta

Kartice i ključići

Softverski paket PCitACC je u potpunosti preveden sa nemačkog, tako da je njegova upotreba veoma jednostavna, a proces obuke korisnika za rad sa njim veoma kratak.

SC103 S880 iGuard iPAKL-EN

iPAKL-EN

tPAKL-EN

tPAKL-EN

iPAKL-EN predstavlja kompaktan kontaktni čitač touch-memorija, tzv. elektronskih ključića.

tPAKL-EN predstavlja kompaktan kontaktni čitač proximity kartica i privezaka, tzv. elektronskih ključića.

Kartice i ključići

Software